İlan Konusu | 20.000 Kg Dana Karkas Et Alımı |
İhale Tarihi | 2022-07-19 11:00:00 |
İlan No | 2022/595403 |
İhale Yapan Birim | Satınalma Dairesi Bşk. |
İhale Kapsamı | Yurtiçi 4734 |
Kısmi Teklif | Kapalı |
İhale Türü | Mal |
İhale Usulü | Açık |
İhale Durumu | İptal Edilen İhaleler |
İhalenin Yapılacağı Adres | Kızılırmak Mahallesi 1443. Cad. No:5 06530 Çukurambar ÇANKAYA/ANKARA |
Sorumlu Personel | A. Bilge ÖZTAY |
Telefon | (312) 294 2332 |
Faks | 0312 229 21 32 |
Eposta | ayseoztay@etimaden.gov.tr |
Dosya 1 | 2022_595403_idari_sartname |
Dosya 2 | 2022_595403_sozlesme_tasarisi |
Dosya 3 | Teknik Şartname Son |
Dosya 4 | Standart Formlar |
20000 KG DANA KARKAS ET
ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
20000 Kg Dana Karkas Et mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN |
: |
2022/595403 |
1-İdarenin |
||
a) Adı |
: |
ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ |
b) Adresi |
: |
Kızılırmak Mahallesi 1443. Cad. No:5 06530 Çukurambar ÇANKAYA/ANKARA |
c) Telefon ve faks numarası |
: |
3122942332 - 3122942114 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası |
: |
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı |
: |
20000 Kg Dana Karkas Et |
b) Niteliği, türü ve miktarı |
: |
Dana Karkas Eti 20.000 kg. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer |
: |
Emet Bor İşletme Müdürlüğü Yemekhanesi Emet/KÜTAHYA |
ç) Süresi/teslim tarihi |
: |
Yemekhane sorumluları veya yetkilendirilmiş personel tarafından iki gün önceden planlama yapılarak ihtiyaç duyulan miktar yükleniciye sipariş verilir. Yüklenici, talep edilen etleri haftada en az iki gün özellikle hafta içi temrinler halinde taze ve beklememiş et kullanılması prensibime bağlı kalarak teslim edecektir. Sözleşmenin süresi 31.12.2022 tarihinde sona erecektir. |
d) İşe başlama tarihi |
: |
Sözleşmenin imzalanmasını müteakip işe başlanacaktır. |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati |
: |
19.07.2022 - 11:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) |
: |
Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kızılırmak Mahallesi 1443. Cadde No:5 06530 Çukurambar-Çankaya/ANKARA |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:
İstekliler, karkas et için kendi adlarına düzenlenmiş faaliyet konusu kesimhane, parçalama/işleme tesisi şeklinde belirtilmiş Tarım ve Orman Bakanlığından alınmış İşletme Onay Belgesini/Belgelerini idareye sunacaklardır.
Hayvanın kesildiği ve/veya parçalandığı yer farklı ise istekliler, kesim ve/veya parçalanma işleminin yapıldığı işletmeye ait Tarım ve Orman Bakanlığından alınmış İşletme Onay Belgesini/Belgeleri ile isteklinin bu işletmeden et aldığını gösterir belgeyi tekliflerinde sunacaktır.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. |
4.3.1.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler: |
İstekliler, kendi adına/kesim işlemini yapan işletme adına karkas et ürünleri için Helal Gıda Belgesini teklifle beraber sunacaklardır. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 100 (Yüz) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.